«

»

Térkőmester

Engedje meg, hogy bemutatkozzam, és pár szót ejtsek magamról, a Térkőmester cégről, a tevékenységeinkről, melyek a térkövezés, térburkolás, díszkő burkolás, kertépítés, kerítés építés, dísztámfal építés, kertkiegészítők építése szakterületen jelennek és meg és ezek képzik a fő tevékenységi köreinket is.

Nauzer Zoltán vagyok, agilis, józan életű, térkövező, térburkoló, díszburkoló, kertépítő, kőműves-burkoló szakember, a Térkőmester cég alapítója. Egy alföldi kisvárosból, Törökszentmiklósról származom, s méltán vagyok büszke a vidéki mentalitásomra, szorgalmamra, tenni akarásomra.

Szakmai tanulmányaimat 1987 – 1990 – ig Budapesten, a XIV – kerületi Bokányi Dezső Ipari Szakmunkásképző Intézetben végeztem, mint burkoló szakember. A Térkőmester céget 2008 – ban alapítottam saját ötlet alapján, mint Nauzer Zoltán egyéni vállalkozó.

Tehát maga a Térkőmester cég nemrégen keletkezett, éppen ezért fő célom a cég építése, terjeszkedése, fejlesztése, mert hiszem azt, hogy a szakmai hozzáértés, a becsület és a jó szándék tud éltetni egy céget! Hosszú távra gondolkozunk és az a célunk, hogy tovább ajánlják a Térkőmester munkáját, valamint jó hírnevünket fenntartsuk. Igyekszünk mindig a maximális minőséget hozni és profi módon elvégezni az adott terület térkő, díszkő, dísztégla, téglakő burkolatok kivitelezését.

Tevékenységeink: térkő – viacolor lerakás, térkövezés, térburkolás, díszkő burkolatok kivitelezése, kerítés építés, kőműves – burkoló szakmunkák.

Tevékenységi területeink: Budapest egész területe – Pest megye egész területe.

Elérhetőségeink:
Web: www.terkomester.hu
Tel: 06 70 537 4963
email: info@terkomester.hu
Skype: terkomester
Facebook: www.facebook.com/terkomester
Twitter: twitter.com/terkomester