«

»

Mészker Bt. Térkövezés

Cégünk 15 éves tapasztalattal rendelkezik térkövezés, térburkolás terén.  A kivitelezést szakembereink szakszerűen, precízen végzik, így az tartós és szép lesz. Sajnos gyakran találkozunk elsietett kivitelezésekkel, mely nem csak esztétikai hibákat foglal magában, hanem annak tartóssága is megkérdőjelezhető. Mi pont arra törekszünk, hogy az általunk végzett munka kifogástalan legyen.

Cégünk beszerzi a térkövet és a szükséges anyagokat, a kivitelezést nagy odafigyeléssel, igényesen végzi. A térkövek nagy választékban állnak rendelkezésre, a szín és formavilág számtalan variációjában. Egyedi térkövek gyártását is biztosítani tudjuk.

Megkeresést követően INGYENES felmérést végzünk, munkavégzésünk pedig garanciális. Legyen szó egyszerű, vagy ívesen kanyarodó járdáról, autó beállóról, fák, növények körüli díszkőről, bármilyen elképzelésről, mi készséggel állunk rendelkezésére!  További információt rólunk, tevékenységeinkről, a térkövezésről a weboldalunkon találhat, illetve munkáinkat referenciáink között tekintheti meg.

Ha bármiben rendelkezésére állhatunk, keressen minket bizalommal ügyfélszolgálatunkon!

Országos szintű ingyenes helyszíni felmérés és árajánlatadás
Kőzponti elérhetőségeink:+36 20 31 22 433 és +36 30 21 88 592